Snart invigning men några bilder till kan vi väl bjuda på

Dörren blev lite vek som den såg ut i förra inlägget så några "C" har tillkommit i hörnen (tack bossespisdoktorn.se för att du alltid ställer upp med (ett) järn om man behöver det). Dörren har dessutom fått lite färg och trots att den inte är speciellt stor tog målningen av alla vinklar och vrår dryga halvannan timme.



Som sagt man måste ju låsa in dyrgriparna


Sedan räckte inte batteriet i kameran till fler bilder så jag får berätta lite om den gamla skeppsklockan från den Trosabyggda skutan Anita som blivit "dricksgonggong". En gammalt auktionsfynd som skulle blivit trasa visade sig vara en kul handduk med engelska (obegripliga) drinkrecept. Som ni ser på bilden ovan har det tillkommit lite möbler men planen (något lös och ung än så länge) är att det ska bli väggfasta bänkar i samma rustika ek som bardisken. En hängare för vin- och ölglas har tillverkats och är i skrivande stund på tork. Appropå färg så är golvet målat i olika omgångar och desvärre nyanser - efter den stora renoveringen fanns det diverse slattar kvar men ingen räckte till hela rummet. Allt är dock målat minst en gång. Beslut har tagits att köpa in lite mer färg i samma nyans som köksgolvet och den kan sedan användas i hela källaren.

I morgon har "husse" födelsedagskalas en dag för tidigt och då blir det invigning - synd bara att alla kalasbesökare antingen är barn eller bilförare ..... synd om de alltså :-) hehehehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback