Mössa?

Har försökt att sy en mössa, men det gick inget vidare. Sen skulle jag fota och det gick inte heller bra. Kameran och jag kommer inte överrens. 

Mössan ville jag skulle bli vändbar, men jag måste ha tänkt fel för den blev så liten. Dekorsömmen på den svarta fleecen tog för mycket plats. Har aldrig använt dekorsöm tidigare - inte sytt någon vändbar mössa för den delen heller. Får se om jag får ut någo bild senare.

Påbörjade en tunika istället under kvällen. Hoppas det går bättre med den :)

Hättor


 

Idag har det varit en sån där bara ta det lugnt dag. Kändes behövligt. Efter en lång sovmorgon, blev jag väckt med  frukost på sängen, härligt. På eftermiddagen gick vi en promenad i det vackra höstvädret.

Till middag lagade vi filé Oscar och gick ner i vinkällaren för att välja vin. Känns så lyxigt! Men man måste ju också fylla på i den takt man dricker ur. 

Nu ikväll har jag sytt klart den gröna hättan, blomhättan gjorde jag i veckan. Tänkte L skulle få någon av dom - eller rent av båda!

Nu blir det sängen, för i morgon ska vi upp tidigt för att åka till Stockholm. Vi ska på dop, men vi anar kanske även bröllop. Det blir spännande.

/L-A

Garderob


 
före                      efter

Nu är garderoben målad och skohyllorna monterade. Det blir så fint! Känns som vi verkligen behöver det här extra utrymmet. Perfekt att slänga in alla väskor i när man får besök.

Det syns inte så bra på första bilden, men garderoben eller trappan som det var tidigare var målad i en hemsk mintgrön färg. Nu har vi målat väggarna vita och golvet i samma färg som i köket.

Byxor


De här sydde jag klart idag. S ska få dom och jag är så nyfiken på om de kommer passa. Tyget är ett lakan jag köpt på Tradera. Mönstret är från boken Baby Cool, fast jag gjorde om det lite efter eget huvud. Funderar på vad jag ska sy härnäst. Det är ju så kul!