Lime

image259
Vad passar bättre än en limeklänning med huva en blåsig vårdag? Faktiskt var den inte så svår att sy (tycker det är ganska svårt att sy i stretchtyger) och snabbt gick det. Den är till M och jag hoppas den inte är alltför stor, storleken är 134, har inte haft möjlighet att testa den på än. Ska bli spännande.  Den ser lite bubblig ut i fållen, men jag får skylla på att det blåste så när jag försökte fota! Efter den här måste jag nog vila ögonen lite, för allt ser helt plötsligt randigt ut.

Sent

Jaha, så sitter man här på jobbet. Klockan är strax halv tio på kvällen och jag sitter här och övervakar så tekniken fungerar. Ibland blir det så att det blir sena kvällar å andra sidan blir det desto fler lediga komptimmar :)

I helgen lade vi igen ytterligare ett land. Snart har vi en gräsmatta som går att klippa :) Vi var också hos
Vaseborna och hjälpte de med lite rivningsjobb. Härligt väder var det och vi blev bjudna på god mat och fika. Det är så spännande att följa deras jobb på nätet. Blir sugen på att bygga nytt, men det är ju inte aktuellt...


Veckan som var tillbringade jag till största delen i hufudstaden. Det var dags att uppdatera sig på serverområdet. Kul kurs och bra kursledare. Ska tillbaka om två veckor, sen tycker jag det får räcka med utbildning ett tag. Man måste ju hinna jobba lite också :)

Idag köpte jag mig ett par joggingskor. Hoppas jag kan inviga dom på lördag. Vädret har varit underbart nu ett par dagar och jag hoppas det består. 


Ikväll gäller det

image257

"Om domaren är mutad och tutar och står på - HV71 spelar bäst ändå.
Och om Klapp och Klang är hesa och sjunger si och så - HV71 spelar bäst ändå.

Vi sjunger Hååååååvvveeee, vi sjunger Hååååvvveeeee... Hååveeee sjuttioett!"

Text och musik Crut 1980


Tunika och klänning

Sskriver

Lkikar

Sjuk vecka

Ja, det har varit sjukt mycket jobb den här veckan. Dessutom har C-G varit sjuk. Så i helgen tillbringade vi här. Det var skönt och vi hoppas att det har gett oss ny energi för nästa vecka. 

I morgon ser vi fram emot E4:a derbyt. Om vi hade haft möjlighet hade vi förmodligen rest fram och tillbaka för att se alla matcher ;) Jag tror det kommer bli tufft, och både HV och LHC saknar några av sin bästa spelare. Det här är ändå den final som jag tycker är den mest spännande på väldigt länge!