Arla arbete


I natt kunde jag inte sova. Eller rättare sagt tidigt i morse. Jag tassade upp och sydde ett par vantar till Lill Sniff. Det var speciellt, ute mörkt och kallt, i huset bara jag och katten som var vaken. Å så symaskinens surrande. Under dagen hade jag sytt de röda vantarna, jag blev inte helt nöjd med dom och hade därför redan tänkt på vad jag ville ändra när jag gick och lade mig på kvällen. När jag var klar kröp jag ner i sängen igen och somnade gott. Nöjd med resultatet.

För länge sedan


Sydde jag den här. Det blev ett experiment i att sy en filt, då jag inte gett mig på det tidigare. Jag blev hyggligt nöjd med resultatet. Jag vändsydde filten och kantade med tvillingnål. Det blommiga tyget är fyndat på tradera. Jag tycker verkligen om både dess mönster och färger. Baksidan är en härligt mjuk fleece som fanns i en av de tyglådor vi ropade in på auktion för länge sedan. Fler filtar blir det säkert!

Vår nya familjemedlem


Det här är Mizz Tajger. Hon kom till oss i veckan och är en helt underbar katt! Vi har ju funderat ett tag på att skaffa oss en katt och vi kände att vi gärna ville ta emot en katt från något djurhem. Den här katten kommer egentligen från Stockholm - det fanns inte plats för henne på något djurhem i hela stockholmsområdet, därför kom hon till Mjölby och sedan till oss. När hon hittades i Stockholm (sittandes i ett träd) väntade hon ungar, fast hon är som en kattunge själv! Hon är väldigt lekfull och hittar på roliga saker. Men hon gillar att mysa också och vad är bättre än en katt som ligger och spinner i knät :) - så mysigt!

AktuelltEfter tre månaders väntan har vi äntligen fått hit rörmokaren. Det innebär att vi snart är klara att flytta in i nya sovrummet. Då kan vi också möblera Lill Sniffs rum. Sovrumsgolvet har vi målat golvet i en mörk nyans, det blir väldigt snyggt ihop med de vita väggarna. Lill Sniffs rum har fått härligt gula ränder.