Hängselbyxor i jeansAvsluta påbörjat

Om det är någon som tittar på Arga snickaren (onsdagar 20.00 kanal 5) , så vet ni att han tycker man ska avsluta påbörjade projekt innan man startar något nytt. Vi pratade om det igår, C-G och jag att vi har en hel del som vi inte har avslutat. Så idag började jag göra en lista - den blev ganska omfattande.

Sovrum
måla balkongdörr
ellucka ovanför dörr

Hall
golv
3 nya dörrhandtag

Kök
taklist
el vid altandörr

Hall
måla tak

Arbetsrum
taklister
måla fönsterfoder

Hall
dörrfoder

Barnens rum
taklister


Anledningen till att det inte blivit gjort är ju att det dels är ganska tråkiga jobb, men också för att man måste lägga ner arbete på sådant som egentligen inte syns. Vem går tex och tittar upp i taket och ser att det är målat? Men nu har vi bestämt oss för att göra en plan för när detta ska vara gjort. Känns bra att ha tagit tag i det, bättre sent än aldrig :)

Outsider

Så här kan man känna sig ibland.

Jeans

Jeans

Av C-Gs gamla jeansskjorta blev det ett par hängselbyxor. Utgångsmönstret var det samma som de
här, fast jag har gjort vissa förändringar.  Eftersom Lill Sniff är en storkonsument av blöjor sydde jag en öppning för byten. Blev väldigt nöjd faktiskt, då jag gjorde efter eget huvud. Passade också på att sy ett par fickor bak på rumpan :) Skjortan var härligt sliten så byxorna är väldigt mjuka och sköna. Dessvärre är de snart urvuxna. Hoppas jag kan återkomma med en bild där de används.

1 månad


Det känns som hon alltid varit här. Jag undrar vad jag gjorde tidigare. Hon lyfter och kan vända huvudet. Hon "pratar" med egna små ljud som påminner om däcktjut. Sparkar mig i magen när hon inte får mat fort nog. Och tittar på mig ibland som om hon frågar vem är du? 

I natt var det tufft. Hon låg och småpratade hela natten. Men när det var som värst tänkte jag på vad som hände i går kväll.  Hon kräktes så mycket att hon tappade andan. C-G ropade på mig. Vi blev båda rädda. Jag ville inte att han skulle gå till jobbet idag. Men så är det ju - det kommer inte vara sista gången man blir rädd, nu när man blivit mamma.