Fynd!

Ibland hittar man en möbel, en inredningsdetalj eller ett porslin som man verkligen känner att det skulle man vilja ha. Efter att sen tittat på prislappen, tycker man inte att det passar så bra längre...

Vi försöker naturligtvis att hitta det som passar dels till vårt 50-talshus, men också sådant som vi tycker om och skulle passa.

I ett 50-tals hus finns det tex marmorfönsterbrädor. Dessa har under tidens lopp råkat ut för en och annan skada och har då oftast bytt ut mot marmorimitation. Därför blev vi jätteglada när vi hittade (längst in i ett dammigt hörn) två stycken marmorfönsterbrädor på en loppis i somras. Vi fick dom för 50 kronor styck!

Marmorfönsterbrädan. Ljusstakarna är en julklapp från vår arbetsgivare och blomman fick L-A i födelsedagspresent av arbetskamraterna (den lever än!).

    

Men inte nog med det. På samma loppis hittade vi vår kökssoffa. Soffan är hur skön som helst att ligga och ta igen sig på efter maten (som ni ser ligger katten där både före och efter maten). Det roliga med soffan är att den passade utmärkt ihop med köksbordet C-G fick av sin mamma som hon i sin tur hittat på en loppis! Och inte nog med det. Av de fyra köksstolarna räddades två undan från att bli ved av L-As pappa och de andra två har han i sin tur hittat på (ja var tror ni) loppis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback