Kalas

Kalas är har det varit både ordagrant men också att äntligen få ta semester. Den här våren har tärt på krafterna med vaknätter, jobb med hus och båt samt "mycket" på jobbet. Att bli far på nytt har varit en stor men underbar omställning. Men nu är det semester och då kanske man kan uppdatera sin blogg lite mer.
Nåja det här inlägget skulle i alla fall handla om när My möter hund och när Mizz Tajger möter samma hund. Det kan redan avslöjas att det blir lite olika reaktioner.Varje gång hunden sprang förbi skrattade My så härligt som bara en bäbis kan. Hoppas My:s morbror kommer lägga ut en film på det på Youtube.
Kattens möte blev inte lika rolig. Hon blev helförskräckt  och klättrade 10 meter rakt upp i närmsta ek. Där satt hon sedan tryggt på en smal gren medan timmarna gickStundtals jamade hon ynkligt men tyvärr kunde inte husse klättra upp och rädda ner henne. Men när mörkret kom krypande såg vi att hon lyckats ta sig ner lite men sedan blev trädet brantare så husse gjorde ett nytt försök i trädet. När husse stod så långt upp som han kunde komma försökte katten klättra ner och kunde då tryggt sättas på husses axlar. Äventyret slutade lyckligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback